Sperwerhorst - herbestrating (2023-015)

Met deze brief informeren we u over de werkzaamheden die binnenkort plaatsvinden in de Sperwerhorst. Hieronder leest u wat dit voor u betekent.

Wat gaan we doen?

Een deel van de rijbaan en de parkeervakken ter hoogte van huisnummers 81 tot en met 115 is aan onderhoud toe. We gaan dit opnieuw bestraten. Deze werkzaamheden doen we zoveel mogelijk met hergebruik van het aanwezige materiaal. Maar kapot materiaal vervangen we voor nieuw.

Gebruik deze link en zoom in op de Sperwerhorst. Hier kunt u de plek zien waar we werken en waar de tijdelijke doorgang is.

Start werkzaamheden

De werkzaamheden starten op maandag 30 januari. Naar verwachting duren de werkzaamheden tot en met vrijdag 10 februari. Door het weer of andere onvoorziene omstandigheden kan de uitvoering van de planning afwijken.

Bereikbaarheid

Tijdens de werkzaamheden is het werkvlak afgesloten voor autoverkeer. Uw woning blijft bereikbaar. Aan het einde van de parkeervakken ter hoogte van huisnummer 81 wordt er een tijdelijke doorgang gemaakt.

Parkeren

Omdat we delen van de parkeervakken opnieuw gaan bestraten, kan het zijn dat u uw auto tijdelijk op een andere plek moet parkeren of moet omrijden. We vragen om uw begrip en medewerking.

Vragen?

Heeft u vragen na het lezen van deze brief?

Bel dan met de gemeente Leiden, tel. 14 071 - keuze 4 (maandag t/m vrijdag 9:00-17:00 uur) of stuur een mail naar WT@leiden.nl

Met vriendelijke groet,

H. Algezaeiry
Projectcoördinator Cluster Beheer