Speelplaats IJsbaan - renoveren speelplek (2020-094)

De gemeente Leiden gaat de speelplek op de IJsbaan renoveren. Het bedrijf Van Ee B.V. is verantwoordelijk voor het vervangingsplan en de uitvoering. Wij hebben het voornemen om de schommel en het duikelrek te vervangen door een ander type. Aan de schommel willen wij een normaal zitje en een kinderzitje hangen.

Inspraak

De gemeente Leiden vindt het belangrijk dat de omwonenden betrokken zijn bij de planvorming. Zo zorgen we dat de vernieuwde speelplek aansluit bij de wensen van de omwonenden. Daarom vragen wij u om uw mening te geven over de voorgestelde plannen of eventuele andere wensen voor de twee toestellen op de speelplek.

Hoe werkt het?

Geef uw mening en stuur vóór 6 maart een email naar A.van.de.Sande@leiden.nl met uw ideeën. Let op: wij nemen reacties alleen mee als deze betrekking hebben op de speeltoestellen.

Vervolg

Al uw ideeën worden verzameld en gebruikt om het definitieve plan voor de speelplek vast te stellen. We streven naar uitvoering begin 2020.

Vragen?

Heeft u verder nog vragen of opmerkingen? Bel dan met de gemeente Leiden, tel. 14 071 of mail naar A.van.de.Sande@leiden.nl.

Annabel van de Sande
Projectcoördinator Groen en Spelen