Sint Maartenstraat - rioolwerkzaamheden

Op 11 oktober 2018 ontving u een brief over het relinen van de hoofdriolen. Dit hield in dat de riolen werden gerenoveerd zonder de straten op te breken. Bij relinen krijgt het riool een nieuwe binnenkant en kan het hierdoor tientallen jaren langer mee.

Aanvullend hierop moeten ter hoogte van de kruising met de Willem de Zwijgerlaan nog extra werkzaamheden worden verricht. De werkzaamheden starten op maandag 11 maart 2019 en deze zijn naar verwachting donderdag 21 maart 2019 afgerond.

Werkzaamheden

De aanvullende werkzaamheden bestaan uit het plaatsen van een nieuwe rioolput in de Sint Maartenstraat tussen huisnummer 5 en het voetpad Willem de Zwijgerlaan.
Hiervoor moeten twee leidingen van het tunnelgemaal verlengd worden.

Bereikbaarheid en parkeren

De werkzaamheden gebeuren in de grond. Vaak is dit midden in het voetpad en deels in het gazon. Hierdoor wordt de doorgang belemmerd. Indien nodig gelden er parkeerverboden vlakbij de put in de Antillenstraat. Parkeerverboden worden aangegeven met gele borden. De gemeente doet er alles aan om de eventuele hinder zo veel mogelijk te voorkomen.

Informatie

Wilt u iets vragen naar aanleiding van deze brief? Bel dan met de gemeente Leiden, tel. 14 071 - keuze 3 (maandag t/m vrijdag 8.30-17.00 uur) of gebruik het formulier op www.leiden.nl/contact.

Met vriendelijke groet,

Drs. R. Bouwers
Hoofd Stadsingenieurs
Afdeling Projectbureau