Schrijversbrug - werkzaamheden

Met deze brief informeren wij u over de werkzaamheden aan de Schrijversbrug.

Werkzaamheden

Het wegdek van de brug wordt vervangen. Eerst wordt het huidige wegdek verwijderd. Daarna wordt een nieuw wegdek aangebracht.

Planning

Op woensdag 19 juni 2019 wordt om 09.30 uur begonnen met het verwijderen van het oude wegdek. Het aanbrengen van een nieuw wegdek wordt direct aansluitend uitgevoerd. Deze werkzaamheden duren tot maximaal 24.00 uur. Voor de verkeersregeling is het namelijk noodzakelijk de kabels aan te brengen in het asfalt voor het waarnemen van het verkeer. Deze werkzaamheden kunnen pas plaatsvinden na het afkoelen van het asfalt. Op het moment dat deze werkzaamheden worden afgerond, wordt de Schrijversbrug weer open gesteld voor het verkeer.

Bereikbaarheid, overlast

De brug wordt voor de werkzaamheden geheel afgesloten voor verkeer. Uitsluitend voor hulpdiensten is de brug beschikbaar. Het verkeer wordt met borden omgeleid. De werkzaamheden kunnen geluidshinder geven in de directe omgeving.

Informatie

Wilt u iets vragen naar aanleiding van deze brief? Bel dan met de gemeente Leiden, tel. 14 071 - keuze 3 (maandag t/m vrijdag 8.30-17.00 uur) of gebruik het formulier op www.leiden.nl/contact.

Met vriendelijke groet,

H. van Kernebeek

Projectcoördinator Cluster Beheer/Team GWT