Sandifortdreef - asfaltering (2021-115)

Binnenkort start het onderhoud aan het asfalt van de Sandifortdreef. In deze brief leest u wat dit voor u betekent.

Opnieuw asfalteren

Een groot deel van de rijweg van de Sandifortdreef is aan onderhoud toe. Na inspectie is gebleken dat het asfalt van de Sandifortdreef is versleten en dat de bovenste laag asfalt moet worden vervangen op de richting vanaf Wassenaarseweg tot de Darwinweg (inclusief de rotonde bij de Albinusdreef).

Uitvoering

De werkzaamheden worden uitgevoerd in de avond en nacht van woensdag 5 mei en donderdag 6 mei. Beide avonden wordt gestart met de werkzaamheden om 20.00 uur:

  • Woensdagavond 5 mei vanaf 20.00 uur: verwijderen bovenste laag asfalt
  • Donderdagavond 6 mei vanaf 20.00 uur: start asfalteren en aansluitend aanbrengen belijning

Donderdag 6 mei vinden er overdag geen werkzaamheden plaats en is de weg open voor verkeer.

Er kan van de planning worden afgeweken door het weer of andere onvoorziene omstandigheden. Wij vragen om uw begrip en medewerking.

Bereikbaarheid

Gedurende de werkzaamheden in de avond en nacht wordt het autoverkeer omgeleid. De omleidingen worden ter plekke aangegeven met borden. De gemeente zet hiernaast verkeersregelaars in voor een vlot en veilig verloop.

Het ziekenhuis blijft tijdens de werkzaamheden gewoon bereikbaar voor spoedeisende hulp en ambulances. Ook de parkeergarage aan de Albinusdreef blijft bereikbaar (afhankelijk van de locatie waar gewerkt wordt al dan niet via een omleiding).

Meer informatie

Heeft u vragen naar aanleiding van deze brief? Bel dan met de gemeente Leiden, tel. 14 071 - keuze 4 (maandag t/m vrijdag 8.30-17.00 uur) of gebruik het formulier op www.leiden.nl/contact.

Met vriendelijke groet,

L. Boer
Directievoerder Cluster Beheer