Ruigte Tevreewijk - update speelplek (2020-290)

Na het verzoek en participatietraject met de bewoners van de Tevreewijk, is de gemeente nu bezig met de werkzaamheden voor het toevoegen van de speelaanleidingen en toestellen. Helaas zijn, mede vanwege de coronamaatregelen de werkzaamheden versnipperd geraakt.

Hierbij informeren wij u over de stand van zaken met betrekking tot de uitvoering van de werkzaamheden.

Werkzaamheden

De tafeltennistafel, de picknickbank en de nestschommel zijn geplaatst. De mand van de nestschommel is later gekomen door leveringsproblemen.

De hinkelbanen en KING-spellen zijn aangebracht. De schilderlijsten worden op een later moment nog aangebracht door pleinplakkers.nl.

De knikkertegels, watertegel, speeltoren, stappalen en waterpomp worden nog door Van Ee speeltoestellen B.V. aangebracht.

De garageblokken zijn op het moment in de maak bij DZB Leiden. Helaas is door de coronamaatregelen nog niet precies duidelijk hoe lang dit gaat duren.

Planning

De werkzaamheden die nog niet uitgevoerd zijn vinden op de volgende momenten plaats:

• Werkzaamheden Van Ee speeltoestellen: 28-7-2020
  • Aanbrengen schilderlijsten: nog onbekend
  • Garageblokken: nog onbekend

Omgeving

Het werkterrein kan een gevaarlijke plek zijn voor kinderen. Wilt u hier rekening mee houden en (uw) kinderen hierop wijzen? Het is mogelijk dat er enige overlast ontstaat. Wij vragen hier uw begrip voor. Mocht u toch teveel hinder ondervinden kunt u contact opnemen met Marja de Mooij, tel. (071) 516 7613 M.de.Mooij@leiden.nl.

Meer informatie

Heeft u vragen naar aanleiding van deze brief? Bel dan met de gemeente Leiden, tel. 14 071 - keuze 3 (maandag t/m vrijdag 8.30-17.00 uur) of gebruik het formulier op www.leiden.nl/contact.

Annabel van de Sande

Projectvoorbereider Groen en Spelen