Roomburg en Meerburg - kennismaken met wijkagent en wijkboa

De gemeente Leiden en de politie Zuid ontvangen regelmatig signalen van overlastsituaties in uw wijk. U kunt hierbij denken aan overlast van hangende jongeren. We merken dat het niet altijd duidelijk is voor welke vragen en meldingen u terecht kunt bij de politie en welke bij de gemeente. Hierover gaan we graag met u in gesprek.

Inloopavond ‘Maak kennis met uw wijkagent en wijkboa’

Graag nodigen wij u uit voor een inloopavond, waarop u kennis kunt maken met uw wijkagent Ruud Gijbels en met wijkboa John van Amsterdam. Tijdens de avond ontvangt u ook informatie over de samenwerking tussen politie en gemeente in uw wijk en kunt u in gesprek gaan over (de aanpak van) overlastsituaties. Daarnaast zijn vanuit de gemeente aanwezig: Perry Roelandse (Jeugdboa), Amy Heruer (Jeugdboa), Eva Rosheuvel en Mathilde Wijn (gemeente Leiden, Wijkregie stadsdeel Zuid).

• Wanneer: dinsdag 11 december 2018
  • Tijd: inloop van 17.30 tot 18.30 uur of inloop van 19.30 tot 20.30 uur (vriendelijk verzoek om op één van deze tijdvakken aanwezig te zijn)
  • Locatie: Bredeschool de Arcade, Octavialaan 61, 2314 BN Leiden

Meer informatie

Heeft u vragen naar aanleiding van deze brief? Neem dan contact op met de gemeente Leiden via www.leiden.nl/contact.

Heeft u nu al specifieke vragen over overlastsituaties? Dan kunt u mailen naar wijkagent Ruud Gijbels via: ruud.gijbels@politie.nl.

Ruud Gijbels en John van Amsterdam