Rondleiding binnenbad-ijshal De Vliet (2022-183)

Op 17 januari 2022 heeft u van mij een brief ontvangen over de voortgang en de onlosmakelijk hieraan verbonden overlast van de bouw van binnenbad-ijshal De Vliet. Ook heb ik in genoemde brief aangegeven dat we rond de zomer van 2022 voor de omwonenden een rondleiding, aangekleed met hapje en drankje verzorgen. Als klein gebaar voor de overlast die u zeker in de begin periode van de bouw heeft ervaren.

Uitstel bijeenkomst

Zoals u wellicht heeft kunnen zien, gaat de bouw voortvarend door. De aannemer heeft echter aangegeven dat, in verband met de veiligheid, de bouwplaats en het gebouw in aanbouw momenteel niet geschikt zijn voor het verzorgen van een rondleiding met aanvullend een hapje en drankje. Op dit moment kunnen er geen grote groepen mensen op de bouw rondlopen, de aannemer wil in dat geval niet instaan voor de veiligheid van deze mensen. Aangezien deze brief naar meer dan 500 adressen wordt verzonden en dus een grote opkomst te verwachten valt, kunnen wij op dit moment niet anders dan dit respecteren.

Wat in het vat zit, verzuurt niet

Maar, wat in het vat zit, verzuurt niet! De aangekondigde bijeenkomst gaat op een later moment, zeker nog door. Een nog nader te bepalen moment waarop de veiligheid van u wel gewaarborgd is. Bij voorkeur is dit nog een moment gedurende de bouw tot aan de oplevering in mei 2023. Als de aannemer echter ook in deze periode niet in wil staan voor de veiligheid, dan zal het een moment zijn na oplevering van het gebouw. Hoe dan ook, u houdt als omwonende van De Vliet de rondleiding en bijeenkomst nog van ons tegoed! Zodra wij weten wanneer de bijeenkomst kan plaatsvinden, laten wij dit aan u weten.

Meer informatie

Meer informatie over het project kunt u terugvinden op www.leiden.nl/combibaddevliet en www.buitengewoonbinnensporten.nl. Daar kunt u ook de livestream van de bouw bekijken.

Heeft u vragen of opmerkingen over de bouw, kunt u mij bereiken via op 06-28677232 of per e-mail r.klein@leiden.nl.

Met vriendelijke groet,

Robert Klein
Projectmanager