Rijnsburgerweg - herbestrating voetpad (2022-181)

Met deze brief informeren we u over de werkzaamheden die binnenkort plaatsvinden aan het voetpad van de Rijnsburgerweg. Hieronder leest u wat dit voor u betekent.

Wat gaan we doen?

Delen van het voetpad van de even kant zijn aan onderhoud toe en worden opnieuw bestraat. Deze herbestrating doen we zoveel mogelijk met hergebruik van het aanwezige materiaal. Kapot materiaal vervangen we voor nieuw materiaal.

Start werkzaamheden

De werkzaamheden starten op maandag 5 september. Naar verwachting duren de werkzaamheden tot en met vrijdag 9 september. Door het weer of andere onvoorziene omstandigheden kan de uitvoering van de planning afwijken.

Bereikbaarheid en parkeren

Na het verwijderen van de bestrating leggen we tijdelijke loopschotten neer zodat uw woning/pand bereikbaar blijft.

Heeft u vragen?

Heeft u vragen naar aanleiding van deze brief? Bel dan met de gemeente Leiden, tel. 14 071 - keuze 4 (maandag t/m vrijdag 9.00-17.00 uur). Of gebruik het formulier op www.leiden.nl/contact.

Heeft u vragen tijdens de uitvoering van de werkzaamheden? Neem dan contact via bovenstaand telefoonnummer en laat een terugbelverzoek achter voor L. Boer, directievoerder van de gemeente Leiden.

H. Algezaeiry
Projectcoördinator Cluster Beheer