Rijnsburgerweg - herbestrating trottoir (2022-166)

Met deze brief informeren wij u over de werkzaamheden die binnenkort plaatsvinden aan het trottoir van de Rijnsburgerweg. Hieronder leest u welke werkzaamheden er plaatsvinden en wat dit voor u betekent.

Wat gaan we doen?

Delen van het trottoir van de even zijde zijn aan groot onderhoud toe en worden opnieuw bestraat. Deze herbestrating doen we zoveel mogelijk met hergebruik van het aanwezige materiaal. Kapot materiaal wordt vervangen door nieuw materiaal.

Start werkzaamheden

De werkzaamheden starten op maandag 15 augustus. Naar verwachting duren de werkzaamheden tot en met vrijdag 16 september. Als gevolg van het weer of andere onvoorziene omstandigheden kan de uitvoering van de planning afwijken.

Bereikbaarheid en parkeren

Na het verwijderen van de bestrating leggen we tijdelijke loopschotten neer zodat uw woning/ pand bereikbaar blijft. Eigen (inpandige) parkeerplaatsen blijven ook bereikbaar.

Heeft u vragen?

Heeft u vragen naar aanleiding van deze brief? Bel dan met de gemeente Leiden, tel. 14 071 - keuze 4 (maandag t/m vrijdag 9.00-17.00 uur). Of gebruik het formulier op www.leiden.nl/contact.

Heeft u vragen tijdens de uitvoering van de werkzaamheden? Neem dan contact via bovenstaand telefoonnummer en laat een terugbelverzoek achter voor L. Boer, directievoerder van de gemeente Leiden.

H. Algezaeiry
Projectcoördinator Cluster Beheer