Rijn en Schiekade - herbestrating (203-052)

Met deze brief informeren we u over de werkzaamheden die binnenkort plaatsvinden aan de Rijn en Schiekade. Hieronder leest u wat dit voor u betekent.

Wat gaan we doen?

De rijbaan tussen huisnummer 94 tot en met 98 is aan onderhoud toe. We gaan dit opnieuw bestraten. Deze werkzaamheden doen we zoveel mogelijk met hergebruik van het aanwezige materiaal. Maar kapot materiaal vervangen we voor nieuw.

Start werkzaamheden

De werkzaamheden starten op maandag 13 maart. Naar verwachting duren de werkzaamheden tot en met vrijdag 17 maart. Door het weer of andere onvoorziene omstandigheden kan de uitvoering van de planning afwijken.

Bereikbaarheid

Tijdens de werkzaamheden is een deel van de weg afgesloten voor autoverkeer. Uw woning is hierdoor niet met de auto bereikbaar.

Parkeren

Omdat een deel van de weg wordt afgesloten vragen wij uw auto op een andere plek te parkeren. Hiervoor worden parkeerverboden geplaatst.

Tijdelijk andere plek aanbieden huisvuil

Wilt u het huisvuil tijdelijk op een andere plek aanbieden. Dit kan op plekken waar de straat niet opgebroken is en de vuilniswagen kan komen. De ophaaldagen van het huisvuil blijven zoals u die gewend bent.

Overlast

De werkzaamheden gaan gepaard met geluidshinder. We doen ons uiterste best het geluid te minimaliseren, maar u krijgt ongetwijfeld iets mee van de werkzaamheden.

Vragen?

Heeft u vragen na het lezen van deze brief?
Bel dan met de gemeente Leiden, tel. 14 071 - keuze 3 (maandag t/m vrijdag 9:00-17:00 uur) of stuur een mail naar WT@leiden.nl

Met vriendelijke groet,

Wilco van der Burg
Projectcoördinator Cluster Beheer