Prinsessenbuurt - ter herinnering: bewonersavond (2023-124)

Eerder heeft u een brief gekregen van de gemeente Leiden. Hierin vertelden wij dat gemeente Leiden samen met woningcorporatie de Sleutels en ontwikkelaar BPD een plan over de toekomst van de Prinsessenbuurt aan het maken is. Wij hebben u gevraagd om mee te denken over dit plan.  

Bijeenkomsten

Wij vinden het belangrijk dat de Prinsessenbuurt een plek blijft waar de bewoners zich thuis voelen. Daarom zijn op 19 april en op 9 mei twee bewonersavonden georganiseerd waarin wij veel wensen en ideeën van de belangstellenden hebben opgehaald. Ook via Doemee.Leiden.nl zijn er wensen meegegeven.

Uitnodiging

Wij sturen u deze brief als herinnering. De wensen en ideeën die wij hebben verzameld zijn naast de eerder vastgestelde kaders gehouden. Tijdens de laatste bijeenkomst komen wij met een reactie op uw vragen en ideeën. Wij koppelen aan u terug wat wij met uw aandachtspunten hebben gedaan, waarom wel of waarom we deze niet mee kunnen nemen.

We zijn op dit moment hard bezig met alles te verwerken en willen dit graag aan u terugkoppelen. Hiervoor hebben wij een derde bewonersavond gepland waar we u graag voor uitnodigen. Aanmelden vooraf is niet nodig, u kunt gewoon binnenlopen.

3e bijeenkomst

Datum: donderdag 25 mei 2023

Locatie: Het clubhuis van speeltuin Noorderkwartier, Anna van Saksenstraat 8

Tijdstip: het avond programma start om 20.00 uur (inloop vanaf 19.45 uur)

Meer informatie

Voor actuele ontwikkelingen kunt u zich aanmelden voor de digitale nieuwsbrief van de gemeente Leiden via: www.leiden.nl/stadsnieuws. Abonneer u vervolgens op ‘Leiden Noord’.

Heeft u vragen naar aanleiding van deze brief? Bel dan met de gemeente Leiden, tel. 14 071 - keuze 4 (maandag t/m vrijdag 9.00-17.00 uur) of gebruik het formulier op www.leiden.nl/contact.

Met vriendelijke groet,

Bart van der Kamp
Projectmanager gemeente Leiden