Potgieterlaan - rioolwerkzaamheden (203-054)

Met deze brief informeren we u over de werkzaamheden die binnenkort plaatsvinden in de Potgieterlaan. Hieronder leest u wat dit voor u betekent.

Wat gaan we doen?

Voor een nieuwe rioolaansluiting voor het pand aan de Haagweg huisnummer 9-11 gaan we een aansluiting maken op de rioolput in het begin van de Potgieterlaan.

Wanneer gaan we dit doen?

De werkzaamheden worden uitgevoerd op woensdag 15 maart vanaf 9.00 uur tot ongeveer 15.00 uur. Door het weer of andere onvoorziene omstandigheden kan de uitvoering van de planning afwijken.

Bereikbaarheid

Tijdens de werkzaamheden is het begin van de Potgieterlaan aan de kant van de Haagweg afgesloten voor het verkeer. Het verkeer wordt omgeleid. De rijrichting wordt tijdelijk omgedraaid. U kunt de Potgieterlaan inrijden vanaf de Van Lennepstraat. Uitrijden kan vanaf de Potgieterlaan richting de Van Lennepstraat.

Parkeren

Ter plaatse van de werkzaamheden zijn tijdelijk 2 parkeerplaatsen buiten gebruik. Hiervoor worden van tevoren parkeerverboden geplaatst.

Overlast

De werkzaamheden gaan gepaard met geluidshinder. We doen ons uiterste best het geluid te minimaliseren, maar u krijgt ongetwijfeld iets mee van de werkzaamheden.

Vragen?

Heeft u vragen na het lezen van deze brief?
Bel dan met de gemeente Leiden, tel. 14 071 - keuze 3 (maandag t/m vrijdag 9:00-17:00 uur) of stuur een mail naar WT@leiden.nl

Met vriendelijke groet,

H. Algezaeiry
Projectcoördinator Cluster Beheer