Porceleinvlinder - herbestrating (2022-306)

Met deze brief informeren we u over de werkzaamheden die binnenkort plaatsvinden in de Porceleinvlinder. Hieronder leest u wat dit voor u betekent.

Wat gaan we doen?

Delen van de rijbaan en de parkeervakken vanaf de kruising met de Hermelijnvlinder tot en met de verkeersdrempel zijn aan onderhoud toe. We gaan dit opnieuw bestraten. Deze werkzaamheden doen we zoveel mogelijk met hergebruik van het aanwezige materiaal. Maar kapot materiaal vervangen we voor nieuw.

Start werkzaamheden

De werkzaamheden starten op maandag 9 januari. Naar verwachting duren de werkzaamheden tot en met vrijdag 13 januari. Door het weer of andere onvoorziene omstandigheden kan de uitvoering van de planning afwijken.

Bereikbaarheid

Tijdens de werkzaamheden blijft uw woning bereikbaar. Voor de bereikbaarheid van uw garageboxen zal de uitvoerder van aannemersbedrijf Sloos & zoon contact met u opnemen.

Tijdelijk andere plek aanbieden huisvuil

Het kan zijn dat het huisvuil tijdelijk op een andere plek moet worden aangeboden. Dit kan op plekken waar de straat niet opgebroken is en de vuilniswagen kan komen. De ophaaldagen van het huisvuil blijven zoals u die gewend bent.

Parkeren

Omdat we een deel van de parkeervakken opnieuw gaan bestraten, kan het zijn dat u uw auto tijdelijk op een andere plek moet parkeren of moet omrijden. We vragen om uw begrip en medewerking.

Vragen?

Heeft u vragen na het lezen van deze brief?
Bel dan met de gemeente Leiden, tel. 14 071 - keuze 4 (maandag t/m vrijdag 9:00-17:00 uur) of stuur een mail naar WT@leiden.nl

Met vriendelijke groet,

H. Algezaeiry
Projectcoördinator Cluster Beheer