Plantijnstraat - parkeermogelijkheden Lammenschansdriehoek (2020-118)

Deze week heeft u een bewonersbrief ontvangen (nummer 2020-110) over wijziging van de parkeermogelijkheden in de Lammenschansdriehoek. Helaas is deze brief per abuis bij u bezorgd, onze excuses daarvoor.

Voor alle duidelijkheid: deze brief was niet voor het appartementencomplex aan de Plantijnstraat bestemd, hier zijn andere regels van toepassing. Voor u wijzigt er ook niets per 1 april. U heeft nog steeds recht op een bewoners- of een bezoekersparkeervergunning, waarmee u dus ook op straat kunt parkeren.

Vragen?

Wilt u iets vragen naar aanleiding van deze brief? Bel dan met de gemeente Leiden, tel. 14 071 - keuze 4 (maandag t/m vrijdag 8.30-17.00 uur) of gebruik het formulier op www.leiden.nl/contact.

Team Communicatie gemeente Leiden