Pioenstraat - tijdelijke verplaatsing aanbiedlocatie (2021-097)

Naar aanleiding van renovatiewerkzaamheden aan de woningen van woningcorporatie Ons Doel willen wij u het volgende berichten.

Voor de renovatiewerkzaamheden zijn er steigers opgebouwd, deze steigers belemmeren het legen van de minicontainers door de gemeente Leiden. Het inzamelvoertuig heeft namelijk aan de rechterkant meer ruimte nodig om de minicontainers op te pakken en te legen.

Tijdelijke aanbiedlocatie

Daarom willen wij u vriendelijk verzoeken om de GFT minicontainers aan te bieden op de Resedastraat of de Seringenstraat.

Dit is een tijdelijke oplossing en duurt zolang de steigers opgebouwd zijn. Zodra de steigers verwijderd zijn, mag u de minicontainers weer aanbieden op de oude aanbiedlocatie.

Meer informatie

Heeft u vragen naar aanleiding van deze brief? Bel dan met de gemeente Leiden, tel. 14 071 - keuze 4 (maandag t/m vrijdag 8.30-17.00 uur) of gebruik het formulier op www.leiden.nl/contact.

Ik dank u alvast voor uw medewerking.

A. Erkoca
Afdeling Stedelijk Beheer