Petronella Voûtepad - renovatie speelplek (2020-181)

De gemeente wil de speelplek aan het Petronella Voûtepad opknappen. De inrichting is verouderd en de speeltoestellen zijn aan onderhoud toe.

Graag betrekt de gemeente de omwonenden bij de nieuwe inrichting. Normaal organiseren we daarvoor een bewonersbijeenkomst. Nu dat in verband met de coronamaatregelen niet kan, sturen wij u deze brief.

Drie plannen voor de speelplek

Drie bedrijven hebben een ontwerp (pdf, 1,55 mb) gemaakt voor deze speelplek.

Inspraak

Wij willen u en uw kinderen vragen om deze plannen te bekijken en uw voorkeur door te geven.

U kunt tot en met 24 mei mailen naar A.van.de.Sande@leiden.nl. Geef uw voorkeur op door de bedrijfsnaam van het ontwerp van uw keuze erbij te zetten. Dus Van Ee of Kompan of Boer Play.

Reageren, vervolg

Aan de hand van uw reacties wordt een keuze wordt gemaakt. De bedoeling is om de werkzaamheden nog dit jaar uit te voeren.

Vragen?

Heeft u vragen naar aanleiding van deze brief? Bel dan met de gemeente Leiden, tel. 14 071 - keuze 4 (maandag t/m vrijdag 8.30-17.00 uur) of gebruik het formulier op www.leiden.nl/contact.

Annabel van de Sande

Projectcoördinator Groen en Spelen