Peppelrode - herbestrating (2023-105)

Met deze brief informeren wij u over de werkzaamheden die binnenkort plaatsvinden in de Peppelrode. Hieronder leest u welke werkzaamheden er plaatsvinden en wat dit voor u betekent.

Wat gaan we doen

De rijbaan en het voetpad ter hoogte van huisnummers 1 tot en met 22 zijn aan onderhoud toe. We gaan dit opnieuw bestraten. Deze werkzaamheden doen we zoveel mogelijk met hergebruik van het aanwezige materiaal. Maar kapot materiaal vervangen we voor nieuw.

Start werkzaamheden

De werkzaamheden starten op maandag 22 mei. Naar verwachting duren de werkzaamheden tot en met vrijdag 9 juni. Met uitzondering van maandag 29 mei (2e pinksterdag). Op deze dag vinden er geen werkzaamheden plaats. Door het weer of andere onvoorziene omstandigheden kan de uitvoering van de planning afwijken.

Bereikbaarheid

Tijdens de werktijden (07:00 – 16:00) kan er hinder ontstaan, uw woning blijft te voet bereikbaar. Uw eigen parkeerplaats is tijdens de werkzaamheden niet bereikbaar. Wilt u uw auto op een andere plek parkeren?

Wilt u voordat de werkzaamheden starten overhangend groen, plantenbakken, bankjes etc. verwijderen?

Vragen

Heeft u vragen na het lezen van deze brief? Bel dan met de gemeente Leiden, tel. 14 071 – keuze 3 (maandag t/m vrijdag 9:00-17:00 uur) of stuur een mail naar WT@leiden.nl

Met vriendelijke groet,

H. Algezaeiry
Projectcoördinator Cluster Beheer