Parmentierweg en Anthony Fokkerweg - onderhoud bestrating

De gemeente Leiden start op maandag 1 juli met werkzaamheden aan de Parmentierweg en de Anthony Fokkerweg. In deze brief leest u wat dit voor u betekent.

Parmentierweg en Anthony Fokkerweg herbestraat

De bestrating in uw wijk is aan onderhoud toe. Delen van de stoep en rijweg worden opnieuw bestraat. We gebruiken de bestaande materialen. Kapot materiaal wordt vervangen door nieuw materiaal.

Start werkzaamheden op 1 juli

De werkzaamheden starten op maandag 1 juli. Er wordt gewerkt aan de stoepen en delen van de rijweg van de Parmentierweg en Anthony Fokkerweg. Naar verwachting duren de werkzaamheden tot en met vrijdag 6 september. De uitvoering kan door slecht weer of onvoorziene omstandigheden langer duren dan gepland.

Uw woning blijft bereikbaar

Na het verwijderen van de bestrating worden loopschotten neergelegd. Uw woning/kantoor blijft bereikbaar. Wel kan het zijn dat u uw auto tijdelijk op een andere plek moet parkeren of moet omrijden. Wij vragen u om uw begrip en medewerking.

Omgeving

Het werkterrein is geen speelterrein en kan een gevaarlijke plek zijn voor kinderen. Wilt u hier rekening mee houden en (uw) kinderen hierop wijzen?

Meer informatie

Wilt u iets vragen naar aanleiding van deze brief? Bel dan met de gemeente Leiden, tel. 14 071 - keuze 3 (maandag t/m vrijdag 8.30-17.00 uur) of gebruik het formulier op www.leiden.nl/contact.

Leen Boer
Directievoerder, Cluster Beheer