Park Kweeklust - uitvoering speelplekken (2020 - 093)

In opdracht van de gemeente Leiden heeft Griekspoor B.V. aan de hand van de input, opgehaald tijdens de kinderparticipatie in mei afgelopen jaar, een plan gemaakt voor de speelplekken in park Kweeklust. Griekspoor B.V. zal ook de uitvoering doen. Het plan is in te zien op www.leiden.nl/parkkweeklust.

Planning

De uitvoering start op maandag 2 maart 2020. De werkzaamheden duren naar verwachting drie weken. In verband met onvoorziene (weers)omstandigheden kunnen de werkzaamheden uitlopen.

Omgeving

Het werkterrein kan een gevaarlijke plek zijn voor kinderen. Wilt u hier rekening mee houden en (uw) kinderen hierop wijzen?

Het is mogelijk dat er enige overlast ontstaat. Wij vragen uw begrip hiervoor. Mocht u toch te veel hinder ondervinden kunt u contact opnemen met Rob van der Steen, tel. (071) 5167631 of via r.van.der.steen@leiden.nl.

Meer informatie

Wilt u iets vragen naar aanleiding van deze brief? Bel dan met de gemeente Leiden, tel. 14 071 - keuze 4 (maandag t/m vrijdag 8.30-17.00 uur) of gebruik het formulier op www.leiden.nl/contact.

Annabel van de Sande
Projectcoördinator Groen en Spelen