Oude Varkenmarkt - plantenbakken (2020-281)

De gemeente is van plan om op de Oude Varkenmarkt een scootsafe te plaatsen. Een scootsafe (zie de afbeelding onderaan) is een voorziening om een scootmobiel veilig te kunnen parkeren.
De beoogde plek is op het trottoir ter hoogte van huisnummer 7, naast de ondergrondse container. Er blijft genoeg ruimte over voor het wegbrengen van afval en er blijft voldoende ruimte tot het naastgelegen parkeervak voor het in- en uitstappen.

Huidige plantenbakken niet van de gemeente

Momenteel staan op de beoogde plek bakken/potten met groen, die niet van de gemeente zijn,

De bakken verhinderen de plaatsing van de scootsafe. Ik kom graag in contact met de eigenaar van de bakken, om gezamenlijk op zoek te gaan naar een andere plek voor de bakken.

Datum plaatsing scootsafe

De exacte datum voor het plaatsen van de scootsafe is nog niet bekend, maar we moeten wel alvast de voorbereidingen treffen en we willen voorkomen dat we genoodzaakt zijn de plantenbakken te verwijderen.

Wil de eigenaar contact met mij opnemen?

Bent u de eigenaar van de plantenbakken of doet u het onderhoud van de bakken?
Dan verzoek ik u vriendelijk om contact met mij op te nemen.
Mijn e-mailadres is v.overboom@leiden.nl. Indien u een telefoonnummer achterlaat, zal ik telefonisch contact met u opnemen.

Informatie

Heeft u vragen naar aanleiding van deze brief? Bel dan met de gemeente Leiden, tel. 14 071 - keuze 4 (maandag t/m vrijdag 8.30-17.00 uur) of gebruik het formulier op www.leiden.nl/contact.

Victor Overboom
Ontwerp en Mobiliteit