Opaalstraat - definitieve locatie ondergrondse containers voor papier, glas en textiel

In de brief van 17 april 2019 las u over de voorlopige locatie die de gemeente voorstelde voor het plaatsen van ondergrondse containers voor glas, papier en textiel  Met deze brief informeren wij u over de voortgang van de procedure.

Zienswijzen

U heeft tot 24 mei 2019 uw zienswijze naar voren kunnen brengen op het ter inzage gelegde en voorgelegde voorlopige aanwijsbesluit.

Besluit definitieve locatie

Het college van burgemeester en wethouders heeft besloten om de locatie voor ondergrondse afvalcontainers voor papier, glas en textiel definitief aan te wijzen. Het gaat om de locatie

• Opaalstraat t.h.v. nr. 87, 1 papier-, 1 glas en 1 textielcontainer, locatienummer 156.

Plattegronden met definitieve locaties inzien

Het besluit en de bijbehorende locatietekeningen liggen van 7 juni tot 19 juli 2019 ter inzage in het stadhuis (Stadhuisplein 1) en het Stadsbouwhuis (Langegracht 72) op maandag t/m vrijdag van 8.30-17.00 uur en in het stadhuis ook op donderdagavond van 17.00-20.00 uur en zaterdag van 9.00-13.00 uur.

Meer informatie

Heeft u vragen naar aanleiding van deze brief? Neem dan contact op met de gemeente Leiden, tel. 14 071 (maandag t/m vrijdag 8.30 - 17.00 uur) of via www.leiden.nl/contact.

Arif Erkoca
Cluster Beheer