Oosterkerstraat - onderhoud asfalt (2021-022)

Op donderdag 28 januari voert de gemeente op verschillende plekken in de stad werkzaamheden uit aan het asfalt. De gaten en oneffenheden in het asfalt worden tijdens deze ronde gerepareerd. Ook in de Oosterkerkstraat, daarom wordt u met deze brief geïnformeerd over de werkzaamheden.

Uitvoering werkzaamheden

De werkzaamheden in de stad starten op donderdag 28 januari om 18.00 uur en duren tot vrijdag 29 januari 06.00 uur. Door slecht weer of onvoorziene omstandigheden kan de uitvoering van de planning afwijken.

Bereikbaarheid en overlast

Met behulp van verkeersregelaars wordt het verkeer tijdens de werkzaamheden in goede banen geleid. De werkzaamheden kunnen geluidsoverlast geven. Samen met de aannemer doen we er alles aan om de overlast te beperken.

Omgeving

Het werkterrein is geen speelterrein en kan een gevaarlijke plek zijn voor kinderen. Wilt u hier rekening mee houden en (uw) kinderen hierop wijzen?

Informatie

Heeft u  vragen naar aanleiding van deze brief? Bel dan met de gemeente Leiden, tel. 14 071 - keuze 4 (maandag t/m vrijdag 8.30-17.00 uur) of gebruik het formulier op www.leiden.nl/contact.

Leen Boer

Directievoerder, Cluster Beheer