Octagon informatieavond sloopwerkzaamheden (2020-422)

U woont of werkt in het gebied rond de Stationsweg. Daarom nodigen wij u uit om op dinsdag 8 december deel te nemen aan een digitale bewonersavond over de sloopwerkzaamheden t.b.v. nieuwbouwproject Octagon. Dat gebouw komt op de plek van het oude kantoor van de ABN AMRO en de voormalige school aan het Ballonpad.
Tijdens de bewonersavond informeert de gemeente Leiden, over met name de sloopwerkzaamheden in fase 1. Centraal staat de vraag: Wat gaat er de komende periode gebeuren en wat gaat u daar, als bewoner, van merken? Vlasman Slooptechnieken is aanwezig om uw vragen te kunnen beantwoorden.

Onderwerpen

Tijdens de inloopavond komen de volgende onderwerpen aan bod:

• Bewoners/geïnteresseerden informeren over het sloopproces van fase 2.
  • Bewoners/geïnteresseerden informeren over de bodemsanering: Wat betekent dit precies? Waar gaat het over? Wat gaat er gebeuren?
  • We geven een doorkijk naar de werkzaamheden in het stationsgebied in 2021/2022.
  • Vragen beantwoorden van de bewoners/geïnteresseerden.

Hoe doet u mee?

In verband met de maatregelen om verspreiding van het coronavirus tegen te gaan kunnen we op dit moment helaas alleen een digitale bijeenkomst organiseren. Deze bijeenkomst vindt plaats via Microsoft Teams.
Datum: dinsdag 8 december 2020
Tijd: 19.30 - 21.00 uur

U kunt zich aanmelden via stationsgebied@leiden.nl, onder vermelding van ‘aanmelding bewonersavond Octagon Leiden 8 december’.
Uiterlijk 1 december ontvangt u dan de definitieve agenda en de link voor MS Teams.
We zien uw aanwezigheid graag tegemoet.

Meer informatie

Heeft u vragen naar aanleiding van deze brief? Bel dan met de gemeente Leiden, tel. 14 071 - keuze 4 (maandag t/m vrijdag 8.30-17.00 uur) of gebruik het formulier op www.leiden.nl/contact.

Meer informatie over het project Octagon vindt u op de pagina van de ontwikkelaar Synchroon www.octagonleiden.nl.

Met vriendelijke groeten,

Bas Boeker