Noorderkwartier Oost - enquête ontwerp fase 2 (2020-273)

DENK MEE OVER FASE 2!

Met deze brief nodigt de gemeente Leiden u uit om mee te denken over het ontwerp Noorderkwartier Oost.

Nieuwe straten en pleinen

In Noorderkwartier Oost wordt de openbare ruimte opnieuw ingericht en er komt een gescheiden rioolstelsel. We pakken de wateroverlast aan en spelen in op de veranderingen van het klimaat. De wijk wordt mooier, netter en groener. De Julianastraat en de Anna Paulownastraat zijn als eerste aan de beurt (fase 1). Het ontwerp voor deze straten is klaar. Dit najaar wordt gestart met deze werkzaamheden, we verwachten na zes maanden klaar te zijn. Nu is het tijd voor het ontwerp van de rest van de straten (fase 2).

Denk mee over fase 2

Wij horen graag van u wat u belangrijk vindt in het nieuwe ontwerp. Met de klankbordgroep zijn we al bij elkaar geweest (online). Alle punten die daar zijn besproken hebben we verwerkt in een enquête.

Meedoen is makkelijk!

Enquête

U kunt u op het platform Doemee.leiden.nl een enquête invullen. Deze enquête is vanaf nu beschikbaar tot en met zondag 6 september. Het beantwoorden van de vragen kost ongeveer 10 minuten. U kunt op het platform ook uw eigen ideeën voor het ontwerp met ons delen!

Hulp nodig bij het invullen?

Kunt u hulp gebruiken bij het invullen van de enquête? Wij helpen u graag! Bel met 14 071.

Hoe gaat het verder en hoe blijft u op de hoogte?

De resultaten van de enquête gebruiken we om het ontwerp verder af te maken. Eind september  nodigen we u uit om hierop te reageren. In verband met de coronamaatregelen kunnen we nu nog niet aangeven hoe we dit gaan doen (fysieke bijeenkomst of online).

Informatie

Heeft u vragen naar aanleiding van deze brief? Bel dan met de gemeente Leiden, tel. 14 071 - keuze 4 (maandag t/m vrijdag 8.30-17.00 uur) of gebruik het formulier op www.leiden.nl/contact.
Meer informatie over het project vindt u op www.leiden.nl/noorderkwartieroost.

Michèle Klare
projectmanager Noorderkwartier Oost