Noordeinde - onderhoud asfalt (2020-216)

In de avond en nacht van maandag 8 op dinsdag 9 juni voert de gemeente Leiden, op verschillende plekken in de stad, werkzaamheden uit aan het asfalt. Schades en gaten in het asfalt worden tijdens deze ronde gerepareerd. Met deze brief informeer ik u over de werkzaamheden.

Uitvoering werkzaamheden

De werkzaamheden in de stad starten op maandag 8 juni om 19.00 uur en duren tot dinsdagochtend 9 juni 06.00 uur. De werkzaamheden nemen per locatie enkele uren in beslag. Vanwege werkzaamheden op meerdere locaties, Er is niet precies aan te geven hoe laat bij u in de buurt wordt gewerkt, omdat er op meer plekken in de stad asfalt werkzaamheden worden uitgevoerd. Wel is zeker dat, vanwege de bussen, de werkzaamheden bij u in de buurt na 01.00 uur starten.

Door slecht weer of onvoorziene omstandigheden kan de uitvoering van de planning afwijken.

Bereikbaarheid en overlast

Met behulp van verkeersregelaars wordt het verkeer tijdens de werkzaamheden in goede banen geleid. De werkzaamheden kunnen geluidsoverlast geven. Samen met de aannemer doen we er alles aan om de overlast tot een minimum te beperken.

Omgeving

Het werkterrein is geen speelterrein en kan een gevaarlijke plek zijn voor kinderen. Wilt u hier rekening mee houden en (uw) kinderen hierop wijzen?

Informatie

Heeft u  vragen naar aanleiding van deze brief? Bel dan met de gemeente Leiden, tel. 14 071 - keuze 4 (maandag t/m vrijdag 8.30-17.00 uur) of gebruik het formulier op www.leiden.nl/contact.

Leen Boer

Directievoerder, Cluster Beheer