Mozartstraat - renovatie speelplek (2023-205)

De tafeltennistafel op de speelplek in de Mozartstraat is aan vervanging toe. Als gemeente zijn we altijd op zoek naar manieren om de buurt aantrekkelijker en leuker te maken voor alle bewoners. Onlangs hebben we nagedacht over een nieuwe toevoeging. En zijn we op twee opties uitgekomen: een tafeltennistafel of een teqbaltafel.

Beide opties hebben voordelen en we horen graag uw mening voordat we een definitieve beslissing nemen.

Een tafeltennistafel biedt een geweldige manier om buiten te bewegen, actief te blijven en tegelijkertijd te genieten van sociaal contact. Het is een klassiek spel dat geschikt is voor alle leeftijden en niveaus. Tafeltennis bevordert gezonde competitie en is een uitstekende manier om nieuwe mensen in de buurt te ontmoeten.

Een teqbaltafel is een moderne keuze die een combinatie biedt van tafeltennis en voetbal. Het is een leuke en unieke manier om fysiek actief te zijn en uw vaardigheden te testen. Dit spel is ook ideaal voor grotere groepen en kan een spannende toevoeging zijn aan onze buurt.

Inspraak

De gemeente Leiden vindt het belangrijk dat bewoners betrokken zijn bij de plannen voor speelplekken bij u in de buurt. We willen dat het nieuwe toestel aansluit bij de wensen en de leeftijd van u en uw (klein)kinderen. Daarom horen we graag welk toestel u en uw (klein)kinderen het meest aanspreekt.

Hoe werkt het?

Wilt u meebeslissen? Stuur dan uiterlijk 5 september 2023 een e-mail naar speelplekken@leiden.nl met uw voorkeur of die van uw (klein)kinderen. Let op: wij kunnen alleen reacties meenemen die betrekking hebben op het toekomstige speeltoestel. Opmerkingen over andere zaken, bijv. over hangjeugd, overlast van bomen/groen en straatvuil horen niet bij onze taken. Deze meldingen kunt u doen via onze website.

Alle stemmen worden geteld waarna het toestel met de meeste stemmen geplaatst wordt. Via een bewonersbrief informeren we u hierover.

Vragen?

Heeft u verder nog vragen of opmerkingen? Bel dan met de gemeente Leiden, tel. 14 071 keuze 4.

Met vriendelijke groet,

Ton den Dulk
Projectcoördinator Water en Spelen
Cluster Beheer