Mosroos - Herbestrating (2022-283)

Met deze brief informeren wij u over de werkzaamheden die binnenkort plaatsvinden in de Mosroos. Hieronder leest u wat dit voor u betekent.

Wat gaan we doen?

De parkeervakken ter hoogte van huisnummer 15 zijn aan onderhoud toe. We gaan dit opnieuw bestraten. Deze herbestrating doen we zoveel mogelijk met hergebruik van het aanwezige materiaal. Maar kapot materiaal vervangen we voor nieuw.

Start werkzaamheden

De werkzaamheden starten op maandag 5 december. Naar verwachting duren de werkzaamheden tot en met vrijdag 9 december. Door het weer of andere onvoorziene omstandigheden kan de uitvoering van de planning afwijken.

Parkeren

Omdat de parkeervakken opnieuw bestraat worden, gaan we parkeerverboden plaatsen. Wilt u uw auto tijdelijk op een andere plek parkeren.

Heeft u vragen?

Heeft u vragen naar aanleiding van deze brief? Bel dan met de gemeente Leiden, tel. 14 071 - keuze 4 (maandag t/m vrijdag 9.00-17.00 uur). Of gebruik het formulier op www.leiden.nl/contact.

Heeft u vragen tijdens de uitvoering van de werkzaamheden? Neem dan contact via bovenstaand telefoonnummer en laat een terugbelverzoek achter voor L. Boer, directievoerder van de gemeente Leiden.

Met vriendelijke groet,

H. Algezaeiry
Projectcoördinator Cluster Beheer