Mondlanestraat - nieuw speeltoestel (2020-309)

De glijbaancombinatie op de speelplek bij u in de straat is aan vervanging toe. Daarom sturen wij u een voorstel voor het plaatsen van een nieuw speeltoestel.

Inspraak

De gemeente Leiden vindt het belangrijk dat bewoners betrokken zijn bij de plannen voor speelplekken bij u in de buurt. We willen dat het nieuwe toestel aansluit bij de wensen en de leeftijd van u en uw (klein)kinderen. Daarom horen we graag welk toestel, uit de afbeeldingen, u en uw (klein)kinderen het meest aanspreekt.

Hoe werkt het?

Wilt u meebeslissen? Stuur dan uiterlijk 23 augustus een email naar A.van.de.Sande@leiden.nl met uw voorkeur of die van uw (klein)kinderen. Let op: wij kunnen alleen reacties meenemen die gaan over het toekomstige speeltoestel.

Alle stemmen worden geteld, waarna het toestel met de meeste stemmen geplaatst wordt. Via een bewonersbrief informeren we u hierover.

Vragen?

Heeft u verder nog vragen of opmerkingen? Bel dan met de gemeente Leiden, tel. 14 071 keuze 4 of mail naar A.van.de.Sande@leiden.nl.

Annabel van de Sande

Projectvoorbereider Groen en Spelen