Molenwerf / Lammermarkt - nieuwe locatie ondergrondse containers

In de bewonersbrief 2018-157 stond de voorlopige locatie aangegeven die de gemeente voorstelde voor het plaatsen van ondergrondse containers voor papier, glas en textiel op de Molenwerf en de Lammermarkt. Met deze brief willen wij u informeren over de voortgang van deze procedure.

Vervallen locaties

Het college van Burgemeester en Wethouders heeft besloten de volgende locaties te laten vervallen:

• papiercontainer Lammermarkt t.h.v. nr. 35 (locatienummer 021)
  • glascontainer Lammermarkt t.h.v. nr. 35 (locatienummer 021)
  • textielcontainer Molenwerf t.h.v. nr. 2 (locatienummer 021A)

Voorlopige aangewezen locaties

Onderstaand treft u de nieuwe voorlopige aangewezen locaties aan:

• glascontainer Lammermarkt t.h.v. nr. 35 (locatienummer 048)
  • restcontainer Lammermarkt t.h.v. nr. 35 (locatienummer 048)
  • papiercontainer Molenwerf t.h.v. nr. 2 (locatienummer 049)

Plattegronden met locaties inzien

Het voorlopig aanwijsbesluit en de locatietekeningen liggen vanaf 22 maart 2019 ter inzage in het stadhuis (Stadhuisplein 1) en het Stadsbouwhuis (Langegracht 72) op maandag t/m vrijdag van 8.30-17.00 uur, in het stadhuis op donderdagavond van 17.00-20.00 uur en op zaterdag in het stadhuis van 09.00-13.00 uur.

Indienen zienswijzen

U kunt in de periode van 22 maart tot en met 2 mei 2019 schriftelijk reageren naar: Burgemeester en Wethouders van Leiden, t.a.v. mevrouw L. Brobbel, Cluster Beheer, Postbus 9100, 2300 PC Leiden of via het contactformulier: www.leiden.nl/contact, onder vermelding van ‘zienswijze locaties ondergrondse containers’.

Meer informatie

Heeft u vragen naar aanleiding van deze brief? Neem dan contact op met de gemeente Leiden, tel. 14 071 (maandag t/m vrijdag 8.30-17.00 uur) of via het formulier op www.leiden.nl/contact.

Arif Erkoca,
Cluster Beheer