Mirakelsteeg - opknappen speelplek (2020-076)

Vorig jaar hebben buurtbewoners meegedacht over de inrichting van de speelplek in de Mirakelsteeg. De gemeente Leiden heeft aan de hand van de input een plan gemaakt.

Nieuwe inrichting

Het bedrijf BOERplay B.V. is geselecteerd voor de aanleg van de speelplek. Er wordt een nieuwe boom, een sierkers, geplant door de gemeente.
Daarnaast zijn mogelijke locaties voor geveltuintjes in de tekening opgenomen. Als er behoefte is aan de geveltuintjes stuur dan vóór 28 februari een mail naar A. van de Sande via A.van.de.Sande@leiden.nl.

Planning

Voor het realiseren van het plan streven we naar uitvoering in voorjaar 2020. De geveltuintjes, indien gewenst, worden na afronding van de werkzaamheden aangelegd. Voor het overleg van de geveltuintjes wordt contact opgenomen met de bewoners die zich hebben opgegeven via bovengenoemde e-mail adres.

Meer informatie

Kijk voor meer informatie over de geveltuintjes op www.leiden.nl/aandeslag.Wilt u iets vragen naar aanleiding van deze brief? Bel dan met de gemeente Leiden, tel. 14 071 - keuze 4 (maandag t/m vrijdag 8.30-17.00 uur) of gebruik het formulier op www.leiden.nl/contact.

Annabel van de Sande
Projectcoördinator Groen en Spelen