Mimosaduin - herbestrating (2022-191)

Met deze brief informeren we u over de werkzaamheden die binnenkort plaatsvinden in de Mimosaduin. Hieronder leest u wat dit voor u betekent.

Wat gaan we doen?

Het gedeelte van de rijbaan en de parkeervakken ter hoogte van de huisnummers 1 tot en met 6 is aan onderhoud toe en wordt opnieuw bestraat. Deze herbestrating doen we zoveel mogelijk met hergebruik van het aanwezige materiaal. Maar kapot materiaal vervangen we voor nieuw.

Start werkzaamheden

De werkzaamheden starten op maandag 12 september. Naar verwachting duren de werkzaamheden tot en met vrijdag 30 september. Door het weer of andere onvoorziene omstandigheden kan de uitvoering van de planning afwijken.

Bereikbaarheid

Tijdens de werkzaamheden blijft uw woning bereikbaar.

Heeft u vragen?

Heeft u vragen naar aanleiding van deze brief? Bel dan met de gemeente Leiden, tel. 14 071 - keuze 4 (maandag t/m vrijdag 9.00-17.00 uur). Of gebruik het formulier op www.leiden.nl/contact.

Heeft u vragen tijdens de uitvoering van de werkzaamheden? Neem dan contact via bovenstaand telefoonnummer en laat een terugbelverzoek achter voor L. Boer, directievoerder van de gemeente Leiden.

Met vriendelijke groet,

H. Algezaeiry

Projectcoördinator Cluster Beheer