Meerburgkade/Lekstraat - vervangen damwand

In deze brief informeer ik u over de werkzaamheden door aannemer De Hollander BV aan de damwand langs de Meerburgerkade en de Lekstraat.

Werkzaamheden

Het bovendeel van de damwand is in slechte staat en wordt vervangen. De aannemer gebruikt pontons om de werkzaamheden vanaf het water uit te voeren.

Planning

De werkzaamheden starten op maandag 21 januari 2019 en duren ongeveer drie weken. Begonnen wordt aan de damwand van de Lekstraat.

Bootjes

Momenteel liggen langs de damwand diverse bootjes. Als u op deze plek een bootje heeft liggen, wilt u deze dan tijdelijk weghalen? Dan kan de aannemer zijn werkzaamheden uitvoeren. U kunt uw boot verplaatsen naar het water langs de Lekstraat, zodra de werkzaamheden aan de damwand daar zijn afgerond. Zijn er nog boten nog aanwezig als er gewerkt gaat worden aan de damwand Meerburgerkade, dan zal de gemeente deze laten verwijderen.

Omgeving

Het werkterrein kan een gevaarlijke plek zijn voor kinderen. Ik verzoek u (uw) kinderen hierop attent te maken.

Informatie

Aannemer De Hollander BV is te bereiken voor vragen over de uitvoering, tel. (071) 3415533. Bel voor overige vragen met de gemeente Leiden, tel. 14 071 - keuze 3 (maandag t/m vrijdag 8.30-17.00 uur) of gebruik het formulier op www.leiden.nl/contact.

Met vriendelijke groet,

Hans van Kernebeek
Projectcoördinator