Meelfabriekplein - onderhoud asfalt en bereikbaarheid (2021-015)

Op donderdag 28 januari voert de gemeente Leiden, op verschillende plekken in de stad, werkzaamheden uit aan het asfalt. Zo ook in de Oosterkerkstraat ter hoogte van de ingang naar het Meelfabriekterrein. Schades en gaten in het asfalt worden tijdens deze ronde gerepareerd. Met deze brief informeer ik u over de werkzaamheden en wat deze voor u betekenen.

Uitvoering werkzaamheden

De werkzaamheden staan gepland voor de avond en nacht van donderdag 28 januari op vrijdag 29 januari (tussen 19.00 en 06.00 uur). Tijdens deze werkzaamheden worden de betonplaten voor de entree van het Meelfabriekterrein verwijderd en vervangen door asfalt.

Als gevolg van deze werkzaamheden is de toegang tot het Meelfabriekterrein tijdens deze werkzaamheden afgesloten. Door slecht weer of onvoorziene omstandigheden kan de uitvoering van de planning afwijken.

Heeft u vragen of geeft de afsluiting problemen?

Graag hoor ik van u als u vragen heeft of als de afsluiting problemen geeft. Stuur dan een mail naar r.van.der.scheer@leiden.nl. U heeft t/m zondag 24 januari de tijd om u te melden.

Bereikbaarheid en overlast

Met behulp van verkeersregelaars wordt het verkeer tijdens de werkzaamheden in goede banen geleid. De werkzaamheden kunnen geluidsoverlast geven. Samen met de aannemer doen we er alles aan om de overlast te beperken.

Omgeving

Het werkterrein is geen speelterrein en kan een gevaarlijke plek zijn voor kinderen. Wilt u hier rekening mee houden en (uw) kinderen hierop wijzen?

Informatie

Heeft u  vragen naar aanleiding van deze brief? Bel dan met de gemeente Leiden, tel. 14 071 - keuze 4 (maandag t/m vrijdag 8.30-17.00 uur) of gebruik het formulier op www.leiden.nl/contact.

Rémon van der Scheer

Projectcoördinator, Cluster Beheer