Mary Zeldenrustweg - nieuwe rioolaansluitingen (2023-010)

Met deze brief informeren wij u over de werkzaamheden die binnenkort plaatsvinden in de Mary Zeldenrustweg en de Maria Rutgersweg. Hieronder leest u wat dit voor u betekent.

Wat gaan we doen?

Voor de nieuwbouw aan Mary Zeldenrustweg gaan wij nieuwe rioolaansluitingen maken. Het gaat om 14 aansluitingen aan Mary Zeldenrustweg en 2 aansluitingen aan de Maria Rutgersweg.

Wanneer gaan we dit doen en de bereikbaarheid

De werkzaamheden starten op maandag 23 januari op de Mary Zeldenrustweg. Voor deze werkzaamheden is het fietspad afgesloten. Het fietsverkeer wordt omgeleid via de rijbaan. Naar verwachting duren de werkzaamheden tot en met vrijdag 27 januari.

Vanaf maandag 30 januari starten de werkzaamheden op de Maria Rutgersweg. Voor deze werkzaamheden is de rijbaan tussen nummer 7 en 13 afgesloten voor het autoverkeer. Naar verwachting duren de werkzaamheden tot en met vrijdag 3 februari.

Parkeren

Omdat een deel van de weg wordt afgesloten vragen wij uw auto op een andere plek te parkeren. Hiervoor worden parkeerverboden geplaatst.  

Tijdelijk andere plek aanbieden huisvuil

Het kan zijn dat het huisvuil tijdelijk op een andere plek moet worden aangeboden. Dit kan op plekken waar de straat niet opgebroken is en de vuilniswagen kan komen. De ophaaldagen van het huisvuil blijven zoals u die gewend bent.

Overlast

De werkzaamheden gaan gepaard met geluidshinder. We doen ons uiterste best het geluid te minimaliseren, maar u krijgt ongetwijfeld iets mee van de werkzaamheden.

Vragen?

Heeft u vragen na het lezen van deze brief?

Bel dan met de gemeente Leiden, tel. 14 071 - keuze 4 (maandag t/m vrijdag 9:00-17:00 uur) of stuur een mail naar WT@leiden.nl.

Met vriendelijke groet,

E. Hogewoning

Projectcoördinator Cluster Beheer