Mary Zeldenrustweg - asfaltonderhoud (2022-081)

Met deze brief informeren wij u over de werkzaamheden die binnenkort plaatsvinden op verschillende locaties in de stad. Zo ook op Mary Zeldenrustweg ter hoogte van nummer 29 en nummer 57. Hieronder leest u welke werkzaamheden dat zijn en wat deze voor u betekenen.

Onderhoud asfalt

Verspreid door de stad gaan we onderhoudswerkzaamheden aan het asfalt uitvoeren. Schades en gaten in het asfalt worden tijdens deze ronde gerepareerd.

Uitvoering werkzaamheden

De werkzaamheden vinden plaats op donderdag 21 en vrijdag 22 april tussen 07.00 uur en ongeveer 17.00 uur. De werkzaamheden nemen per locatie enkele uren in beslag. Vanwege werkzaamheden op meerdere locaties in de stad, is niet precies aan te geven hoe laat bij u in de buurt wordt gewerkt. Door slecht weer of onvoorziene omstandigheden kan de uitvoering van de planning afwijken.

Bereikbaarheid

Tijdens de werkzaamheden wordt het verkeer met behulp van verkeersregelaars langs het werk geleid.

verlast

De werkzaamheden gaan gepaard met geluidshinder. We doen ons uiterste best het geluid te minimaliseren, maar u krijgt ongetwijfeld iets mee van de werkzaamheden. Wij vragen gedurende de werkzaamheden voor uw begrip.

Informatie

Heeft u vragen naar aanleiding van deze brief? Bel dan met de gemeente Leiden, tel. 14 071 - keuze 4 (maandag t/m vrijdag 9.00-17.00 uur) of gebruik het formulier op www.leiden.nl/contact.

Met vriendelijke groet,

Rémon van der Scheer
Projectcoördinator Wegen