Marislaan - onderhoud bestrating

Binnenkort start het onderhoud van de Marislaan. In deze brief leest u wat dit voor u betekent.

Marislaan moet herbestraat worden

De bestrating in uw wijk is aan onderhoud toe. Delen van de straat en stoep worden opnieuw bestraat. Deze herbestrating wordt gedaan met bestaande materialen. Kapot materiaal wordt vervangen door nieuw materiaal.

De werkzaamheden starten op 24 juni

De werkzaamheden starten op maandag 24 juni. Er wordt gewerkt aan de straat en stoep in de Marislaan. Naar verwachting duurt het tot en met vrijdag 26 juli. De uitvoering kan door slecht weer of onvoorziene omstandigheden langer duren dan gepland.

Uw woning blijft bereikbaar

Uw woning blijft bereikbaar. Na het verwijderen van de bestrating worden tijdelijke loopschotten neergelegd. Wel kan het zijn dat u uw auto tijdelijk op een andere plek moet parkeren of moet omrijden. Wij vragen u om uw begrip en medewerking.

Omgeving

Het werkterrein is geen speelterrein en kan een gevaarlijke plek voor kinderen zijn. Wilt u hier rekening mee houden en (uw) kinderen hierop wijzen.

Meer informatie

Wilt u iets vragen naar aanleiding van deze brief? Bel dan met de gemeente Leiden, tel. 14 071 (maandag t/m vrijdag 8.30-17.00 uur) of gebruik het formulier op www.leiden.nl/contact.

Met vriendelijke groet,

Leen Boer
Directievoerder, Cluster Beheer