Marislaan - onderhoud aan de straat (2020-001)

Binnenkort start het onderhoud van de Marislaan voor de huisnummers 1-29. In deze brief leest u wat dit voor u betekent.

Marislaan moet herbestraat worden

De bestrating in uw straat is aan onderhoud toe. De straat en stoep worden opnieuw bestraat. Deze herbestrating wordt gedaan met bestaande materialen. Kapot materiaal wordt vervangen door nieuw materiaal.

De werkzaamheden starten op 6 januari

De werkzaamheden starten op maandag 6 januari. Er wordt gewerkt aan de straat en stoep in de Marislaan voor de huisnummers 1 t/m 29. Naar verwachting duren de werkzaamheden tot en met vrijdag 17 januari. De uitvoering kan door slecht weer of onvoorziene omstandigheden langer duren dan gepland.

Uw woning blijft bereikbaar

Uw woning blijft bereikbaar. Na het verwijderen van de bestrating worden tijdelijke loopschotten neergelegd. Wij vragen u om uw begrip en medewerking.

Omgeving

Het werkterrein is geen speelterrein en kan een gevaarlijke plek voor kinderen zijn. Wilt u hier rekening mee houden en (uw) kinderen hierop wijzen.

Meer informatie

Wilt u iets vragen naar aanleiding van deze brief? Bel dan met de gemeente Leiden, tel. 14 071 (maandag t/m vrijdag 8.30-17.00 uur) of gebruik het formulier op www.leiden.nl/contact.

Met vriendelijke groet,

Leen Boer

Directievoerder, Cluster Beheer