Mariënpoelstraat - onderhoud bestrating bij bomen (2020-162)

Binnenkort start het onderhoud van uw straat. In deze brief leest u wat dit voor u betekent.

Mariënpoelstraat moet herbestraat worden

De bestrating aan de Mariënpoelstraat bij de bomen is aan onderhoud toe. Delen van de straat en stoep worden opnieuw bestraat. Deze herbestrating wordt gedaan met bestaande materialen. Kapot materiaal wordt vervangen door nieuw materiaal.

Hiernaast vindt bij zeven bomen groeiplaatsverbetering plaats. Hierbij wordt de grond rondom de bomen vervangen door grond met extra voedingsstoffen.

Uitvoering

De werkzaamheden starten op dinsdag 28 april 2020. Er wordt gewerkt aan de straat en stoep aan de Mariënpoelstraat ter hoogte van nummers 51 t/m 71. Naar verwachting duurt het werk tot en met woensdag 6 mei 2020. De planning en werkvolgorde is als volgt:

  • Openbreken bestrating rondom bomen: dinsdag 28 april
  • Verwisselen grond rondom bomen: woensdag 29 april t/m vrijdag 1 mei 2020
  • Herbestraten rondom bomen: maandag 4 en woensdag 6 mei 2020

De uitvoering kan door slecht weer of onvoorziene omstandigheden langer duren dan gepland.

Bereikbaarheid

Uw woning blijft bereikbaar. Na het verwijderen van de bestrating worden tijdelijke loopschotten neergelegd. Wel kan het zijn dat u uw auto tijdelijk op een andere plek moet parkeren of moet omrijden. Wij vragen u om uw begrip en medewerking.

Omgeving

Het werkterrein is geen speelterrein en kan een gevaarlijke plek voor kinderen zijn. Wilt u hier rekening mee houden en (uw) kinderen hierop wijzen.

Meer informatie

Wilt u iets vragen naar aanleiding van deze brief? Bel dan met de gemeente Leiden, tel. 14 071 (maandag t/m vrijdag 8.30-17.00 uur) of gebruik het formulier op www.leiden.nl/contact.

Met vriendelijke groet,

Richard Reumerman

Directievoerder, Cluster Beheer