Marie Boddaertpad - herbestrating voetpad (2023-103)

Met deze brief informeren we u over de werkzaamheden die binnenkort plaatsvinden aan het Marie Boddaertpad. Hieronder leest u wat dit voor u betekent.

Dit gaan we doen

Het voetpad tussen de Dijkhoflaan en de Truus Smuldersstraat is aan onderhoud toe. We gaan dit opnieuw bestraten. Deze werkzaamheden doen we zoveel mogelijk met hergebruik van het aanwezige materiaal. Maar kapot materiaal vervangen we voor nieuw.

Start werkzaamheden

De werkzaamheden starten op maandag 15 mei. Naar verwachting duren de werkzaamheden tot en met woensdag 17 mei. Door het weer of andere onvoorziene omstandigheden kan de uitvoering van de planning afwijken.

Bereikbaarheid

Tijdens de werktijden (07:00 – 16:00) kan er hinder ontstaan, maar uw woning blijft bereikbaar door middel van loopschotten. Wilt u voordat de werkzaamheden starten overhangend groen, plantenbakken, bankjes etc. verwijderen.

Overlast

De werkzaamheden gaan gepaard met geluidshinder. We doen ons uiterste best het geluid te minimaliseren, maar u krijgt ongetwijfeld iets mee van de werkzaamheden.

Vragen

Heeft u vragen na het lezen van deze brief?

Bel dan met de gemeente Leiden, tel. 14 071 - keuze 3 (maandag t/m vrijdag 9:00-17:00 uur) of stuur een mail naar WT@leiden.nl

Met vriendelijke groet,

W. van der Burg
Projectcoördinator Cluster Beheer