Maredijk - werkzaamheden speeltuin (2023-253)

Met deze brief vertellen we u over de werkzaamheden die binnenkort plaatsvinden in de Speeltuin Rondom de Maredijk. Hieronder leest u wat dit voor u betekent.

Dit gaan we doen

We gaan de speeltuin opknappen. Dit doen we om een veilige, inclusieve en duurzame speelomgeving voor alle leeftijdsgroepen te maken. Er komen drie zones, een spetterplek met waterspeelplaats, een op maat gemaakt speelkasteel en de bestaande schommel wordt verplaatst naar een andere plek. Ook maken we een groene afscheiding tussen de woningen en de speeltuin. Op de achterzijde van deze brief kunt u zien wat we gaan doen.

Wanneer gaan we dit doen

De werkzaamheden starten op maandag 16 oktober. Naar verwachting duren de werkzaamheden tot en met vrijdag 22 december. Door het weer of andere onverwachte omstandigheden kan de uitvoering van de planning afwijken.

Overlast

De werkzaamheden gaan samen met geluidshinder. We doen ons uiterste best om zo min mogelijk overlast te veroorzaken. Maar u krijgt ongetwijfeld iets mee van de werkzaamheden.

Omgeving

Het werkterrein kan een gevaarlijke plek zijn voor kinderen. Wilt u hier rekening mee houden en (uw) kinderen hierop wijzen? We vragen hiervoor uw begrip.

Vragen

Heeft u vragen na het lezen van deze brief?

Bel dan met de gemeente Leiden. Telefoonnummer 14 071 - keuze 3 (maandag tot en met vrijdag 9.00-17.00 uur) of stuur een contactformulier

Met vriendelijke groet,

Ton den Dulk
Projectcoördinator Spelen