Maredijk Parmentierweg - bestratingswerkzaamheden

De bestrating van een deel aan de rijweg in de Maredijk is aan groot onderhoud toe. Deze herbestrating wordt gedaan door zoveel mogelijk het aanwezige materiaal opnieuw te gebruiken. Kapot materiaal wordt vervangen door nieuw materiaal.

Uitvoering

Op donderdag 12 september wordt er vanaf 9.00 uur gewerkt aan het straatwerk voor de entree van de parkeergarage. Tijdens deze werkzaamheden is de toegang tot de parkeergarage afgesloten en kunt u niet in- en uitrijden. U bent hier eerder via een brief en mogelijk ook door de Vereniging van Eigenaars over geïnformeerd.

Op vrijdag 13 september wordt er gewerkt aan de rijweg naast het appartementengebouw aan het Virulypad 81 t/m 95. De uitvoering kan door slecht weer of onvoorziene omstandigheden van de planning afwijken.

Bereikbaarheid

Uw woning blijft bereikbaar. Het kan zijn dat u uw auto tijdelijk op een andere plek moet parkeren of omrijden. Wij vragen om uw begrip en medewerking.

Omgeving

Het werkterrein is geen speelterrein en kan een gevaarlijke plek zijn voor kinderen. Wilt u hier rekening mee houden en (uw) kinderen hierop wijzen.

Informatie

Wilt u iets vragen naar aanleiding van deze brief? Bel dan met de gemeente Leiden, tel. 14 071 - keuze 3 (maandag t/m vrijdag 8.30-17.00 uur) of gebruik het formulier op www.leiden.nl/contact.

Met vriendelijke groet,

Leen Boer
Directievoerder, Cluster Beheer