Maansteenpad - Onderhoud asfalt fietspad (2021-275)

Van dinsdag 26 t/m vrijdag 29 oktober voert de gemeente onderhoudswerkzaamheden uit aan het fietspad van het Maansteenpad. De strook betonstenen in het asfalt van het fietspad vanaf de Opaalstraat wordt verwijderd en het asfalt wordt hersteld.

Door slecht weer of onvoorziene omstandigheden kan de uitvoering van de planning afwijken.

Bereikbaarheid en overlast

Tijdens de uitvoering van de werkzaamheden is het fietspad tijdelijk niet begaanbaar. Hiernaast kunnen werkzaamheden geluidsoverlast geven. Samen met de aannemer doen we er alles aan om de overlast te beperken. We vragen tijdens de werkzaamheden voor uw begrip.

Omgeving

Het werkterrein is geen speelterrein en kan een gevaarlijke plek zijn voor kinderen. Wilt u hier rekening mee houden en (uw) kinderen hierop wijzen?

Informatie

Heeft u vragen naar aanleiding van deze brief? Bel dan met de gemeente Leiden, tel. 14 071 - keuze 4 (maandag t/m vrijdag 9.00-17.00 uur) of gebruik het formulier op www.leiden.nl/contact.

Leen Boer
Directievoerder, Cluster Beheer