Lombokstraat - herinrichting speelplek (2020-159)

Vorig jaar hebben buurtbewoners meegedacht over de inrichting van de speelplek aan de Lombokstraat. De gemeente Leiden heeft aan de hand van de input een plan gemaakt.

Nieuwe inrichting

Er komt een fietsbaantje en er komt een duikelrek met groene kunstgras valondergrond. De bestaande plantvakken worden vergroot en er komen nieuwe plantvakken bij. De beplanting wordt een bodembedekker, die goed bestand is tegen allerlei weersomstandigheden.

Planning

De werkzaamheden worden uitgevoerd door aannemer Gebr. Griekspoor B.V. in de week van maandag 20 april. In verband met onvoorziene (weers)omstandigheden kunnen de werkzaamheden uitlopen.

Omgeving

Het werkterrein kan een gevaarlijke plek zijn voor kinderen. Wilt u hier rekening mee houden en (uw) kinderen hierop wijzen?

Het is mogelijk dat er enige overlast ontstaat. Wij vragen hier uw begrip voor. Mocht u toch teveel hinder ondervinden kunt u contact opnemen met Rob van der Steen, tel. (071) 5167631 of via r.van.der.steen@leiden.nl.

Meer informatie

Wilt u iets vragen naar aanleiding van deze brief? Bel dan met de gemeente Leiden, tel. 14 071 - keuze 4 (maandag t/m vrijdag 8.30-17.00 uur) of gebruik het formulier op www.leiden.nl/contact.

Annabel van de Sande

Projectcoördinator Groen en Spelen, Cluster Beheer