Lobeliadal - herbestrating (2022-167)

Met deze brief informeren wij u over de werkzaamheden die binnenkort plaatsvinden in de Lobeliadal. Hieronder leest u welke werkzaamheden er plaatsvinden en wat dit voor u betekent.

Wat gaan we doen?

Het gedeelte van het voet-/fietspad tussen de huisnummers 1 en 10 is aan groot onderhoud toe en wordt opnieuw bestraat. Deze herbestrating doen we zoveel mogelijk met hergebruik van het aanwezige materiaal. Kapot materiaal wordt wel vervangen door nieuw materiaal.

Start werkzaamheden

De werkzaamheden starten op maandag 15 augustus. Naar verwachting duren de werkzaamheden tot en met vrijdag 19 augustus. Als gevolg van het weer of andere onvoorziene omstandigheden kan de uitvoering van de planning afwijken.

Bereikbaarheid

Tijdens de werkzaamheden blijft uw woning bereikbaar. Tevens blijft het fietspad ook toegankelijk.

Heeft u vragen?

Heeft u vragen naar aanleiding van deze brief? Bel dan met de gemeente Leiden, tel. 14 071 - keuze 4 (maandag t/m vrijdag 9.00-17.00 uur). Of gebruik het formulier op www.leiden.nl/contact.

Heeft u vragen tijdens de uitvoering van de werkzaamheden? Neem dan contact via bovenstaand telefoonnummer en laat een terugbelverzoek achter voor L. Boer, directievoerder van de gemeente Leiden.

Met vriendelijke groet,

H. Algezaeiry
Projectcoördinator Cluster Beheer