Lintgras - Herbestrating (2023-097)

Met deze brief informeren we u over de werkzaamheden die binnenkort plaatsvinden aan de Lintgras. Hieronder leest u welke werkzaamheden er plaatsvinden en wat dit voor u betekent.

Wat gaan we doen?

Het voetpad en parkeervakken van de Lintgras tegenover huisnummers 1 tot en met 5 vanaf de Fakkelgras zijn aan onderhoud toe. We gaan dit opnieuw bestraten. Deze werkzaamheden doen we zoveel mogelijk met hergebruik van het aanwezige materiaal. Maar kapot materiaal vervangen we voor nieuw.

U kunt via deze link inzoomen naar de Lintgras. Hier kunt u de plek zien waar we werken.

Start werkzaamheden

De werkzaamheden starten op maandag 22 mei. Naar verwachting duren de werkzaamheden tot en met vrijdag 2 juni. Behalve op maandag 29 mei (2e pinksterdag). Op deze dag vinden er geen werkzaamheden plaats. Door het weer of andere onvoorziene omstandigheden kan de uitvoering van de planning afwijken.

Bereikbaarheid

Tijdens de werktijden (07:00 – 16:00) kan er hinder ontstaan, maar uw woning blijft te voet bereikbaar.  Bij calamiteiten hebben de hulpdiensten altijd vrije doorgang.

Wilt u voordat de werkzaamheden starten overhangend groen, plantenbakken, bankjes etc. verwijderen?

Parkeren

Omdat de parkeervakken opnieuw bestraat worden, gaan we parkeerverboden plaatsen. Wilt u uw auto tijdelijk op een andere plek parkeren.

Vragen?

Heeft u vragen na het lezen van deze brief?

Bel dan met de gemeente Leiden, tel. 14 071 - keuze 3 (maandag t/m vrijdag 9:00-17:00 uur) of stuur een mail naar WT@leiden.nl.

Met vriendelijke groet,

H. Algezaeiry
Projectcoördinator Cluster Beheer