Lieven de Keijstraat - werkzaamheden riool en straatwerk (2023-081)

Op 30 november 2022 hebben wij u een brief gestuurd waarin stond dat we werkzaamheden in uw straat gaan uitvoeren en dat we daarvoor een gedeelte van uw voortuin tijdelijk nodig hebben als werkruimte. We weten inmiddels wanneer de werkzaamheden beginnen: vanaf vrijdag 21 april 2023.

Tijdelijk werkruimte nodig

Om de riolering en het straatwerk te vervangen, moeten we in de grond graven. We hebben daaromheen werkruimte nodig, zodat we overal goed bij kunnen. Voor deze tijdelijke werkruimte hebben we in de Lieven de Keijstraat een stukje van de voortuin nodig. Het gaat om 60 centimeter, dat is ongeveer gelijk aan twee stoeptegels.

Alles wat binnen deze strook in de voortuinen ligt, wordt tijdelijk opgebroken of verplaatst. Wilt u ervoor zorgen dat alle losse spullen uit dit deel van uw tuin verplaatst zijn? Denk dan bijvoorbeeld aan stoelen, banken en bloempotten. Vaste onderdelen, zoals schuttingen, planten en straatwerk, halen wij weg. We hebben toestemming gevraagd aan uw verhuurder De Sleutels. Zij hebben hiermee ingestemd, onder voorwaarde dat alles na de werkzaamheden weer netjes wordt teruggeplaatst. Dit gaan wij dan ook doen.

Meer informatie?

Wilt u meer weten over het rioleringsproject in de Gasthuiswijk en Haagweg-Zuid? Kijk dan op www.leiden.nl/klaarvoordetoekomst en klik onderaan de pagina op Gasthuiswijk en Haagweg-Zuid.  

Met vriendelijke groet,

Francis Nauman, omgevingsmanager