Level omgeving - bijeenkomst Stadskantoor

Zoals u wellicht weet, heeft de gemeente Leiden gekozen voor gebouw LEVEL als de centrale, moderne locatie voor haar nieuwe Stadskantoor. Vanaf 2020 zullen wij hier op één plek in de stad onze publieke dienstverlening aanbieden - wat we nu nog doen op het stadhuis en het Stadsbouwhuis.

Inwoners en ondernemers kunnen straks in LEVEL terecht voor onder andere paspoorten, rijbewijzen, vergunningen en geboorteaangiftes. Het stadhuis blijft in gebruik als plek voor democratie en ontmoetingen voor inwoners, ondernemers, bestuur en ambtenaren.

De komende tijd wordt de begane grond van gebouw LEVEL en de vier verdiepingen daarboven verbouwd. De voormalige school wordt getransformeerd naar een Stadskantoor. Du Prie bouw & ontwikkeling voert deze verbouwing uit; zij zijn inmiddels gestart met de voorbereidingen. Naar verwachting is de verbouwing eind 2019 klaar en opent het nieuwe Stadskantoor begin 2020 zijn deuren.

Graag willen wij u persoonlijk informeren over de verbouwing, wat u hiervan zult merken, wat onze plannen zijn en welke functie ons nieuwe Stadskantoor uiteindelijk krijgt. Daarom nodigen wij u uit voor een informele informatiebijeenkomst op maandag 20 mei 2019, van 19.00 tot 20.30 uur in het vergadercentrum van Fletcher op de vijfde verdieping in gebouw  LEVEL. U wordt op de begane grond ontvangen door medewerkers van de gemeente Leiden.

Programma

  • 19.00-19.30 Inloop
  • 19.30-20.00 Presentatie door projectmanager Erwin Ruitenburg
  • 20.00-20.30 Vragen

Wij kijken ernaar uit om kennis met u te maken en hopen dan ook dat u er op 20 mei bij kunt zijn. Wij verzoeken u om uw aanmelding uiterlijk 17 mei door te geven via het contactformulier op www.leiden.nl/contact aan R. van der Stelt.

Informatie

Mocht u verhinderd zijn en heeft  u vragen/ opmerkingen, kunt u contact opnemen via tel. 14 071 (maandag t/m vrijdag 8.30-17.00 uur) of gebruik het contactformulier op www.leiden.nl/contact.

Met vriendelijke groet,

Erwin Ruitenburg
Projectmanager verbouwing Stadskantoor
Gemeente Leiden