Lammenschansweg-De Sitterlaan - vervangen bewegwijzering (2019-294)

In Leiden worden de bewegwijzeringsborden voor auto- en fietsverkeer vernieuwd. Het gaat om vervanging van borden en/of palen op diverse locaties. In deze brief vindt u meer informatie.

Werkzaamheden in de nacht

Om het autoverkeer zo min mogelijk te hinderen gebeuren de werkzaamheden ’s nachts. Hiervoor is soms ook graafwerk met machines nodig, die voor enige geluidsoverlast kunnen zorgen.

Waar en wanneer

De werkzaamheden op het kruispunt Lammenschansweg/De Sitterlaan zijn gepland van maandag 21 tot en met vrijdag 25 oktober, tussen 20.00 en 5.00 uur. Omdat de aannemer die nacht op meerdere locaties werkt, is het precieze tijdstip nog niet bekend. De werkzaamheden duren maximaal vier uur per locatie.
Als de planning als gevolg het weer of andere onvoorziene omstandigheden uitloopt, zou het ook kunnen zijn dat de werkzaamheden een week later worden uitgevoerd.
Mocht het onvoorzien nóg later worden, dan krijgt u opnieuw een brief van ons.

Geen omleiding nodig

Auto- en fietsverkeer wordt langs de werkzaamheden geleid, waar nodig met behulp van  verkeersregelaars. Hulpdiensten zijn op de hoogte en krijgen snelle doorgang.

Vragen of opmerkingen?

Aannemer Van Rens voert de werkzaamheden uit in opdracht van de gemeente Leiden. Heeft u tijdens de werkzaamheden vragen of opmerkingen? Neem dan contact op met de toezichthouder van de aannemer: Thijs Dullemond, 06 - 46 10 13 68.

Heeft u vragen naar aanleiding van deze brief? Bel dan met de gemeente Leiden, tel. 14 071 - keuze 3 (maandag t/m vrijdag 8.30-17.00 uur) of gebruik het formulier op www.leiden.nl/contact.

Désirée Spies
Projectmanager