Lakenpark - inloopavond vernieuwing

Met deze brief nodig ik u van harte uit voor de inloopavond op dinsdag 28 mei a.s. over de vernieuwing van het Lakenpark als onderdeel van het Singelpark (Katoenpark, Lakenplein en Kaarsenmakersplein). Tijdens deze avond presenteren wij graag het voorlopig ontwerp van het park.

Wat vooraf ging

Het voorlopig ontwerp is tot stand gekomen door onder andere de inbreng en ideeën tijdens de startbijeenkomst van 5 september 2018 en drie sessies samen met de deelnemers van de klankbordgroep. Een belangrijk onderdeel in het ontwerp is het afsluiten van het Lakenplein voor doorgaand verkeer. Door het nemen van deze verkeersmaatregel kan van het Lakenplein een mooi groen park gemaakt worden.

Inhoud

Tijdens de inloopavond kunt u de tekeningen en een maquette bekijken van het voorlopig ontwerp. Ook kunt u het projectteam Lakenpark vragen stellen over het ontwerp of bijvoorbeeld de wijziging van de verkeerssituatie en de effecten daarvan voor de wijk. Daarnaast horen wij ook graag uw ideeën over het voorlopig ontwerp, om zo samen tot een mooi definitief ontwerp te komen.

Waar en wanneer

  • Dinsdag 28 mei 2019
  • Inloop van 20.00 tot 21.30 uur. U kunt binnenlopen wanneer u wilt.
  • Huis op de Waard, Nieuwe Rijn 115

Informatie

Wilt u iets vragen of laten weten naar aanleiding van deze brief? Bel dan met de gemeente Leiden, tel. 14 071 - keuze 3 (maandag t/m vrijdag 8.30-17.00 uur) of vul het contactformulier in op www.leiden.nl/contact t.a.v. van M. Miedema. Meer informatie over het Lakenpark vindt u op www.leiden.nl/lakenpark.

Met vriendelijke groet,

Maarten van Oosterom
Projectleider Lakenpark